2018 ECISD Yellow Zone District
Dates: 12/8/2018

                                                         ECISD A+

Tournament Schedule

 

7:00-8:00 a.m. Registration by UIL Coordinator (Substitutions must take place 1 hour before event is scheduled to begin.) Coaches must have their students outside contest room 15 minutes prior to start of event.

7:30 a.m.         Coordinator Meeting if needed

8:00 a.m.         2nd Grade Creative Writing                                         (30 minutes)   

3rd, 4th & 5th  Grade Ready Writing Contest               (2 hours)

8:30 a.m.         3rd, 4th, & 5th Grade Spelling Lab Opens

9:00 a.m.         Preliminaries 2nd & 3rd Grade Storytelling                 (1 hour)          

                        Preliminaries 5TH Grade Spanish Poetry                    (1 hour)

                        4th & 5TH Grade Art                                                    (1hour)

9:30 a.m.         2nd & 3rd Grade Mathematics                                      (30 minutes)

10:00 a.m.       5th Grade Dictionary Skills                                         (20 minutes)   

10:30 a.m.       Preliminaries 4TH & 5TH Grade Oral Reading            (1hour)

                        Preliminaries 4th Grade Spanish Poetry                      (1 hour)

                        5th Grade Maps, Graphs & Charts                              (45 minutes)

11:00 a.m.       2nd & 3rd Grade Chess                                                 (30 minute)

11:30 a.m.       3rd, 4th & 5th Grade Spelling Lab Closes

11:45 a.m.       Semi-Finals 2nd & 3rd Grade Storytelling                   (1 hour)

                        Semi-Finals for 5th Grade Spanish Poetry                  (1hour)

12:00 p.m.       5th Grade Social Studies                                             (30 minutes)

12:30 p.m.       4th & 5th Grade Number Sense                                    (10 minutes)

1:00 p.m.         Semi-Finals 4th & 5th  Grade Oral Reading                 (1 hour)

                        Semi-Finals for 4th Grade Spanish Poetry                  (1 hour)

                        4th & 5th Grade Chess                                                  (30 minute)

2:15 p.m.         Finals for 2nd & 3rd Grade Storytelling                       (1 hour)

                        Finals for 4th & 5th Grade Oral Reading                     (1 hour)

                        Finals 4th & 5th Grade Spanish Poetry                        (1hour)

These times are tentative. We will try to follow them as closely as possible. We ask for your cooperation in having your students arrive to the meet and event on time.


Copyright © 2002-2019 Brent Hinkle. All rights reserved.